SOLUTIONS

Solutions omvatten alle producten, functies en diensten zonder kenmerken van geneesmiddelen en vaccins die zijn ontwikkeld in samenwerking met de klant. Solutions voorzien in behoeftes van klanten, met als uiteindelijk doel om meetbare economische of sociale waarde toe te voegen aan de zorg voor mensen.

Waar staan we voor?

Een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en het leven van mensen door oplossingen te ontwikkelen die waarde toevoegen. Wij geloven dat het mogelijk is om de zorg te verbeteren en deze tegelijkertijd betaalbaar te houden. Het is belangrijk om op het juiste moment, aan de juiste patiënt, het juiste geneesmiddel ter beschikking te stellen. Zo voorkomen we over- en onderbehandeling en gaan we verkeerd geneesmiddelengebruik tegen. Op die manier is goede gezondheidszorg geen kostenpost meer, maar een investering.

Wat wil MSD met Solutions toevoegen?

Wij zien het als onze plicht om een bijdrage te leveren aan goede, doelmatige en betaalbare zorg. Wij doen dat door samen te werken met partners (zoals ziekenhuizen, apotheken etc) en oplossingen te ontwikkelen die echt waarde toevoegen aan de gezondheid en het leven van mensen.

Onze Solutions:

  • CALPRO (CALPROTECTINE THUISTEST) is een test waarbij mensen met een darmziekte thuis hun ziekteactiviteit kunnen meten en delen met hun arts. Hiermee krijgen ze meer controle over-en inzicht in hun behandeling. Meer over CALPRO.

 

  • De HANDSCAN is een scan die in ontwikkeld om de ontstekingsactiviteit in de handen van mensen met reuma te meten. De Handscan maakt gebruik van de mate van doorbloeding van de gewrichten om de ontstekingsactiviteit te beoordelen. Meer over de HANDSCAN.

 

  • PHARMACY+ is een pilot die wij zijn gestart samen met het UMCG in Groningen om te inventariseren wat de meerwaarde kan zijn van het inzetten van “2D-serialisatie” op het interne voorraadbeheersysteem van de poli-apotheek. Meer over PHARMACY+.

 

  • Met THE MUST OF MONITORING (TOF) biedt MSD ziekenhuizen de mogelijkheid om ervaring op te doen met de meest recente TOF- monitoringstechnieken en -apparaten tijdens ingrepen. Met dit project beogen we het monitoren van de mate van spierverslapping te stimuleren. Meer over TOF.